privacy

Integritetspolicy

Vi tar integritet väldigt seriöst.

Dina uppgifter

Vi samlar inte in, bearbetar eller använder något av ditt data eller uppgifter. Det eventuella generiska data som potentiellt kan samlas in av den tekniska plattformen, internetleverantören eller myndigheter är utan vår kontroll och ansvar och har ingen koppling till Falcontailor. Personuppgifter samlas endast in om du själv registrerar det under köpet och när du skapar ett nytt kundkonto eller registrerar dig för ett nyhetsbrev. Vi kommer aldrig sälja, ge bort eller vidarebefordra ditt data till någon extern enhet eller myndighet. Vi delar dina relevanta personuppgifter, till exempel adress, med fraktbolaget och betalningsleverantören eftersom det är nödvändigt men endast det som är relevant. Vi delar inte dina personuppgifter ens med vår egen leveranskedja. Din beställning identifieras genom ett opersonligt unikt serienummer.

Dina uppgifter är skyddade och vi följer den väldigt utvecklade och moderna personuppgiftslagen (1998: 204) från den 24 oktober 1998. Personuppgiftslagen bygger på direktiv 95/46 / EC, som syftar till att förhindra kränkning av personlig integritet vid behandling av personuppgifter. Datainspektionen är en offentlig myndighet vars uppgift är att skydda individens integritet i informationssamhället. Datainspektionen arbetar för att förhindra intrång i integritet genom information och genom utfärdande av direktiv och stadgar. Datainspektionen hanterar också klagomål och utför inspektioner.

Fr.o.m. den 25 maj 2018 följer vi EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR som ersätter personuppgiftslagen PUL. Vi uppfyllde faktiskt – tack vare vår seriösa syn på integritet – GDPRs förordning redan 2017. Klagomål och inspektioner kommer att hanteras av den nya Integritetsskyddsmyndigheten som ersätter Datainspektionen och EUGDPR.

Cookies och annan teknologi

En cookie är en liten bit av data som en webbplats frågar din webbläsare att lagra på din dator eller mobilenhet. cookien gör det möjligt för webbplatsen att ”komma ihåg” dina handlingar eller preferenser över tiden.

De flesta webbläsare stöder cookies, men användare kan ställa in sina webbläsare för att avvisa dem och kan radera dem när de vill.

Några av våra affärspartners använder cookies på vår hemsida. Sociala medier kan logga viss information. Dessa tredjepartsteknologier är utom vår kontroll.

Den här webbplatsen använder Google Analytics. Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies. Informationen som genereras av cookien om din användning av webbplatsen kommer att överföras till och lagras av Google på servrar i USA. All insamlad data kommer att följa Googles sekretesspolicy.

Du kan vägra användningen av cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare, men observera att du kanske inte kan använda webbplatsens fullständiga funktionalitet. Genom att använda denna webbplats godkänner du behandlingen av data om dig av Google.

Förfrågningar

Du har naturligtvis rätt att få informationen om dina personuppgifter som lagrats av oss ändrad eller raderad. Vänligen kontakta oss. Vi debiterar inte för detta och vi kommer också att ge dig en bekräftelse på din förfrågan.

Du kan också avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Du kan göra det antingen inloggat på ditt konto eller genom att kontakta oss. Du kan också klicka på länken för att avregistrera dig i vårt nyhetsbrev.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss för några frågor angående dina personuppgifter.

Vänligen kontakta oss på e-mail contact@falcontailor.com eller via vårt kontaktformulär på vår Hjälp & kontakt* sida.